2015/09/18

GABRIELLA SALVETE GEL TOP COAT

Krásný den Vám všem,
před nějakou dobou jste na našem blogu mohly najít článek o matném top coatu od Gabriella Salvete. Dnes Vám představím od této značky další top coat, tentokrát z jejich gelové řady. Celá tato řada obsahuje celkem šest laků. Pět z nich je v nádherných barvách a jeden je již zmiňovaný top coat, který by měl dodávat barevnému laku gelový vzhled a prodlužovat jeho výdrž. Není potřeba ho zapékat v lampě, stačí ho pouze nanést na nehty a nechat zaschnout. Odlakovat jde lehce jako každý jiný lak.

Lahvička laku je jako vždy v krásném jednoduchém designu, rozeznáte ji podle nápisu na víčku. Celé balení obsahuje 11 ml laku. Koupíte ho skoro v každé drogerii přibližně za 100 Kč.

Nanesení laku je jednoduché díky širšímu štětečku, který usnadní a zrychlí aplikaci. Stačí ho nanést pouze v jedné vrstvě. Konzistence laku je spíše gelová a na nehtech i poměrně rychle zasychá. 

Jak dlouho mi lak na nehtech s tímto top coatem vydržel se můžete podívat na fotkách níže.

po nalakování

3. den
Nehty vypadaly stále krásně. Byly lesklé a lak se zatím neloupal. Na některých nehtech se tvořily malé prasklinky, které byly skoro neviditelné.

6. den
Později se ale popraskaný lak začal na některých nehtech odlupovat, což můžete vidět na fotce. I tak si ale myslím že má poměrně dobrou výdrž oproti ostatním lakům, které mi na nehtech vydrží maximálně tři dny. Od té doby co jsem si tento top coat pořídila, jiný už nepoužívám. :-)

Do komentářů mi můžete napsat jak dlouho vydrží lak na nehtech Vám a jestli také používáte některý z top coatů od značky Gabriella Salvete nebo raději preferujete gelové nehty. :-)

Denisa

3 komentáře: